Over ons

3B Makelaardij is een dynamische en compacte organisatie met een totaalpakket van diensten op het gebied van de woningmarkt en aanverwante zaken.

3B Makelaardij is al 25 jaar een begrip in de gemeente Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk, maar daarnaast ook in Rotterdam e.o. Het bemiddelen, voor zowel aankoop als verkoop hierbij is dé specialiteit van 3B Makelaardij. De gekwalificeerde medewerkers van 3B Makelaardij kennen de woningmarkt in dit werkgebied als geen ander en kunnen daardoor snel reageren, hetgeen de kansen op succes bevordert. 3B Makelaardij draagt zorg voor een zorgvuldige en snelle afwikkeling van alle benodigde formaliteiten.

Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Een NVM makelaar onderscheidt zich door haar klanten van een deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk totaaladvies te voorzien. Onze NVM makelaars werken permanent aan verbetering van kennis en kunde. En zij blijven op de hoogte van de nieuwst ontwikkelingen, de regelgeving en wetgeving van de overheid en juridische en overige aspecten in het vakgebied. Hiermee kunt u uw voordeel doen!!

Kom eens vrijblijvend langs op ons kantoor.

Neem contact op voor meer informatie

Contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input